sábado, 29 de diciembre de 2012

Editem vídeos? El Movie Maker ens ajuda

El Programa de Windows Movie Maker és una eina molt útil a l'hora de crear o editar vídeos a partir d'imatges o d'altres vídeos. A més, també ofereix la possibilitat de publicar-los en la xarxa com, per exemple, al YouTube o al Facebook.

Primerament, si no es té el programa es pot descarregar a través d'Internet  encara que normalment ja ve incorporat en l'ordinador.

A continuació us posaré un vídeo tutorial en el qual s'explica molt clarament el seu funcionament i que considero que us pot servir de gran ajuda:




Considero que l'ús del Windows Live Movie maker en les escoles pot ser molt útil ja que, així, els alumnes poden estimular la seva imaginació i creativitat. 
A continuació us adjunto un vídeo realitzat en una escola per alguns alumnes:


A més, els mestres també poden utilitzar aquesta eina per a ensenyar la matèria d'una manera diferents o per transmetre alguns valors als seus alumnes d'una manera més original i divertida.


En definitiva, penso que l'ús d'aquest programa és molt útil tant per l'ús personal com per l'escolar i espero que l'explicació donada us hagi servit d'ajuda i que us hagi animat per començar a utilitzar-lo si no el coneixíeu.


1 comentario:

  1. Molt ben explicat el Movie Maker i els exemples d'ús d'aquest m'han agradat molt!

    ResponderEliminar