sábado, 29 de diciembre de 2012

Us atreviu a fer mapes conceptuals amb el Cmap Tools?El Cmap Tools és un programa que permet l'elaboració de mapes conceptuals d'una manera fàcil.

L'elaboració de mapes conceptuals és molt positiva per al desenvolupament cognitiu de qualsevol persona, ja que fomenta l'aprenentatge significatiu i la construcció de coneixement. Per a construir el nostre mapa conceptual primer hem de seleccionar i escollir aquells conceptes que volem que apareguin, seguidament els hem de classificar i jerarquitzar. El Cmap Tools en permet, també, incorporar enllaços en el nostre mapa i, quan ja està acabat, publicar-lo en la xarxa.

A continuació us adjunto un vídeo tutorial on s'explica molt bé el funcionament del programa Cmap Tools i que considero que us pot ajudar:Per finalitzar, us exposo el mapa conceptual que vaig realitzar a classe amb tots els conceptes que he après aquest semestre en l'assignatura de GITIC.

En conclusió, considero que el programa Cmap Tools és una eina molt útil que ens pot ajudar a crear mapes conceptual d'una manera senzilla i divertida, alhora que aprenem i consolidem els diferents conceptes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario