jueves, 25 de octubre de 2012

Fem presentacions amb el Prezi!




El Prezi és un programa que ens permet realitzar presentacions d'una manera diferent i original, que permet allunyar-nos del Power Point tradicional. També permet la interacció de varis usuaris en l'editació de la presentació, de manera que la resta de companys també pot fer i desfer el que els interessi.
Per utilitzar-lo només t'has de registrar amb un nom d'usuari. A partir d'aquest moment ja pots fer-lo servir i realitzar totes les presentacions que et siguin necessàries. En la presentació pots incorporar imatges i vídeos d'una manera fàcil, ja que altres programes no proporcionen aquesta facilitat. Tant bon punt l'utilitzis segur que t'agradarà i que es convertirà una eina molt útil per a la teva vida professional.







Nosaltres per veure com funcionava, vam realitzar una presentació, que us posaré a continuació perquè en pugueu veure un exemple:

Com fer pa de pessic.




Seguidament, us adjunto un tutorial on s'explica el seu funcionament i que considero que us pot servir per aprendre a utilitzar-lo.


Personalment, us animo a utilitzar aquest programa, ja que considero que és una eina que ens permet crear presentacions i alhora compartir-les amb altres usuaris de manera que tots podem editar-les i modificar-les. També permet crear presentacions més originals i divertides.

Us animeu a descobrir el Prezi?




1 comentario: