jueves, 22 de noviembre de 2012

Fem animacions amb l'Scratch!


L'Scratch és un programa que ens permet crear animacions en les quals diferents personatges actuen i evolucionen en la pantalla. Aquestes són molt útils i interessants pels alumnes de primària, ja que així el mestre pot estimular la seva imaginació i ajudar al seu desenvolupament cognitiu. També permet o facilita la interacció entre el nen i l'ordinador. 

A continuació us poso un exemple o tutorial realitzat per Francesc Sabaté sobre com fer algunes animacions, al qual pots accedir a través del següent link:

http://scratchcatala.com/videos/com-inflar-una-pilota-apagar-unes-espelmes-o-fer-girar-un-molinet-de-vent-amb-scratch/


En definitiva, aquest programa és molt útil per utilitzar-lo amb els nens de primària, ja que és una eina d'animació i d'entreteniment que els ajuda a aprendre, i a divertir-se mentre aprenen. A continuació us posaré una animació realitzada per nens d'aquesta edat, a la qual hi podeu accedir a través del link següent. Us animeu a jugar-hi?


http://scratch.mit.edu/projects/warriorbunny/2863798

A mi, em va costar bastant saber com funcionava però suposo que als nens, si el mestre els l'ensenya correctament, no els costarà gens utilitzar-lo, i gaudir amb ell.




Espero que us hagi servit d'ajuda, i si no coneixíeu aquest programa, haver-vos informat lo suficient com perquè us animeu a utilitzar-lo, ja que és un programa molt útil i divertit, sobretot per fer-ne ús en les escoles.



No hay comentarios:

Publicar un comentario