lunes, 8 de octubre de 2012

Aprenent amb Twitter!

Avui us parlaré sobre una eina molt útil que vam aprendre fa uns dies a la classe de GITIC. Aquesta eina és una xarxa social anomenada Twitter, que ens pot proporcionar molts més avantatges i coneixements del que podem pensar en un primer moment si no el coneixem bé. 

El Twitter és una xarxa social que ens permet conèixer opinions, pensaments,... de diferents persones que ens podem semblar interessants. Podem seguir a persones i elles també ens poden seguir a nosaltres. Les persones que ens segueixen són els nostres seguidors. Cadascú tenim el nostre perfil (on escrivim totes les dades i informacions personals que ens interessen) i la nostra cronologia (on surten reflectits tots els nostres tuïts). El tuïts són tots els missatges que publiquem. També podem respondre a tuïts i fer Retuïts RT si uns ens ha agradat o interessat molt i volem que els nostres seguidors també els vegin. Si volem mencionar un usuari només em de posar @ seguit de l'usuari. També podem fer un #hashtag, que és com una mena d'etiqueta sobre el que estem parlant. 

Us deixo aquí l'enllaç per si us voleu registrar on trobareu algo aixi:  



També hem conegut els twubs on podem trobar diferents comunitats de hashtags. Nosaltres a classe vam fer una comunitat al voltant del hashtag #giticn12. També en podem trobar d'altres. Dins de cada un podem veure el que publica la gent sobre el mateix tema o hashtag. 




Espero que us hagi servit per conèixer una mica més aquesta eina o xarxa social, i que hagueu pogut descobrir una mica més la gran quantitat d'avantatges que proporciona el seu ús. Preparats per aprendre amb el Twitter?

No hay comentarios:

Publicar un comentario