martes, 9 de octubre de 2012

Google Drive.


El Google Drive és una eina molt útil que serveix per a compartir documents on-line. Pots subscriure't a traves del Chrome Web Store i afegint el Google Drive al Chrome.  



A partir d'aquí, l'obrim i si apretem crear veurem tots els possibles documents que podem realitzar. Tots els documents, presentacions, formularis, etc, que vulguem fer, estaran sempre en la xarxa i els podrem anar realitzant i completant a qualsevol lloc, només amb l'ordinador i internet. Un avantatge que té el Google Drive respecte el word o l'open office és que aquest es pot compartir amb altres persones i d'aquesta manera es pot anar fent alhora en diferents ordinadors i anar-se corregint mútuament. A més, al costat dret hi ha un desplegable on s'hi pot trobar un xat per a poder parlar per allà entre els diferents integrants del grup que realitzen el treball. A l'hora de fer una presentació també és més fàcil que amb el power point, ja que tenim més facilitats per a incorporar videos.

En definitiva, considero que és un programa molt útil que permet l'elaboració de documents, presentacions, etc, en línia i la seva modificació des de qualsevol lloc i moment. Des de que vaig aprendre a utilitzar-lo en la classe de GITIC, no he parat de fer-lo servir, sobretot a l'hora de fer treballs en grup, i us animo a descobrir-lo i a utilitzar-lo.

Fins aviat!



No hay comentarios:

Publicar un comentario